Elohim
Energetische Praktijk

 "Samen op weg naar innerlijke balans"

Walking the Rainbow

Walking the Rainbow is een vervolg op de Dolfijn Trilogie Reiki (DTR). Het systeem is ontwikkeld en beschreven door Sheryl R. Carter in 2004. Het bestaat uit één inwijding en een Engelstalige handleiding. Hierin wordt een zeer uitgebreid scala aan onderwerpen behandeld waaronder: de Hogere chakra’s, DNA, Christusbewustzijn, bescherming en gronden en verschillende meditaties.

Contact met je innerlijke diepte
Walking the Rainbow helpt je om contact te maken met je innerlijke diepte, zodat je op die Bron kunt inspringen om effectiever met de Dolfijnen samen te werken op weg naar verlichting en groei. Orka's en Dolfijnen als Lichtwezens kunnen je pad verder verlichten en nog intenser aanwezig laten zijn met de wijsheid van Atlantis en Sirius.

Spirituele brug
Figuurlijk een spirituele brug in ons menselijk contact met de wezens. Walking the Rainbow bevordert het EEN worden met het oceaanleven en de energie van de Dolfijnen en Orka's. EEN worden met de wijsheid die zij bezitten en graag met ons willen delen. Spelend, levend, verlichtend en transformerend.

Kosten
De inwijding gaat net als DTR op afstand en kost € 50,-. Je krijgt hiervoor een inwijding, een Engelstalig handboek (per e-mail) en een certificaat (per post). De kosten van de andere inwijdingen of behandelingen vind je in het tarievenoverzicht.

Image
Image
Image