Elohim
Energetische Praktijk

 "Samen op weg naar innerlijke balans"

Dolfijn Trilogy Reiki (DTR)

Dolphin Trilogy Reiki (DTR) kan je leven veranderen: je intuïtie versterken, je dromen verhelderen en je enorm veel liefde en wijsheid laten ervaren van de Dolfijnen en Orka's. Deze Dolfijnen en Orka’s fungeren als gidsen op je pad en tijdens meditatie en Healing. Dagelijks de oefeningen en meditaties doen, brengt je nog dichter bij de Dolfijnen, de Orka's en de Kristallen.

Er zijn 3 graden van inwijdingen bij Dolfijn Trilogie Reiki:

De 1e graad
De 1e graad inwijding in Dolphin Healing Reiki is een versterkte vorm van Dolfijn Reiki. Bij deze inwijding krijg je een symbool, dat je kunt gebruiken bij Healing en meditatie. Je leert een dolfijnademhalingstechniek, die geavanceerder is dan de oefeningen van Dolfijn Reiki, waardoor je jezelf nog eenvoudiger met de Dolfijnen kunt verbinden.

De 2e graad
De 2e graad inwijding van deze Trilogie is Orca Empowerment. De orka is het grootste lid van de Dolfijnen familie. Ook bij deze inwijding krijg je een symbool en je leert jezelf te verbinden met de krachten van de Orka's. Je ervaart kracht en bevrijding en een verbinding met Alles Wat Is en Altijd Zal Zijn.

De 3e graad
Het laatste onderdeel van de Trilogie is een 3e graad inwijding in Dolphin Chrystal Healing. Hierbij ontvang je een derde symbool om te gebruiken bij meditatie en Healing. Chrystal Healing houdt in, dat je bij een behandeling gebruik maakt van edelstenen, zodat de behandeling krachtiger wordt.

Loslaten van blokkades
Net als de andere twee inwijdingen geeft deze inwijding je de mogelijkheid om gebruik te maken van de krachtige Dolfijnenenergie. Deze Dolfijnenenergie helpt in combinatie met de kristallen bij het loslaten van blokkades. Ook versterkt deze energie je intuïtie, waardoor je inzicht krijgt in het helingsproces van jezelf of dat van anderen.

In je eigen omgeving
Na afronding van de 3e graad ben je Dolfijn Trilogie Reiki Master en kun je anderen in deze energievorm inwijden. Net als bij de Dolfijn Reiki vindt ook deze inwijding op afstand plaats. Belangrijk voordeel daarvan is dat je tijdens de inwijding in je eigen omgeving bent. Je creëert dan je eigen sfeer en er loopt niemand om je heen. Je vermengt je daardoor minder met de energie van de ander.

Vertrouwen
Het ontvangen van een afstandsinwijding vraagt wel om vertrouwen in de Energie. Dat deze energie in liefde aan je wordt gegeven en dat je altijd krijgt wat je aan kunt op dat moment. Het is niet vereist om eerst de Dolfijn Reiki te doen, maar ik raad het je wel aan. Je kunt dan kennis maken met de energie van de Dolfijnen en zien of het wel bij je past.

Kosten
Dolfijn Trilogie Reiki kost € 75,-. Je krijgt hiervoor 3 inwijdingen, een handboek in het Nederlands (per e-mail) en een certificaat (per post). Heb je nog vragen of twijfel je of DTR wel geschikt voor je is, neem dan gerust even contact met mij op.

Image
Image
Image