Elohim
Energetische Praktijk

 "Samen op weg naar innerlijke balans"

Access Bars

De Access Bars® zijn 32 energetische punten in en om het hoofd. In deze punten liggen alle overtuigingen, emoties, (voor)oordelen, inprentingen en overwegingen, die je ooit gemaakt hebt, opgeslagen.

Simpelweg door deze 32 punten middels lichte aanraking te stimuleren, geef je je lichaam de mogelijkheid om alles wat je belemmert los te laten. Je creëert dan ruimte voor wat jij echt graag zou willen, vanuit jouw eigen verlangen.

Access Bars® is een effectieve techniek voor stressvermindering, angst, depressie, slaapbevordering, gewicht, fysieke klachten, onrust en concentratieproblemen en zoveel meer. Access Bars® kan zowel bij volwassenen alsook kinderen worden ingezet.

Middels de Access Bars® ontlaad je jezelf op een zachte manier van spanning en stress. Oude patronen en gedachten worden losgelaten, waardoor jij vrijer in het leven komt te staan. Je zult meer vanuit je gevoel gaan waarnemen in plaats van te bedenken. Voor veel mensen is de eerste keer dat ze hun Bars na laten lopen, ook de eerste keer dat ze zichzelf werkelijk toestaan om te ontvangen, zonder verplichtingen of overwegingen. Na de behandeling  is er vaak het gevoel een heerlijke ontspannende massage ontvangen te hebben.

Bij volwassenen zal een behandeling ca 75 minuten duren en bij kinderen ca 30 minuten.

Interesse of vragen neem contact op.

Image

Access Bars® Class

Ben je ook zo onder de indruk van deze prachtige tool en wil je deze zelf gaan toepassen volg dan een Access Bars Class.

Wat houdt een Access Bars® Class in;

Je krijgt uitleg over de locatie van de Access Bars op het hoofd en met welk thema ze in verbinding staan
Je gaat twee keer een Bars sessie geven en twee keer ontvangen
Je ontvangt een Bars manual en een head chart, zodat je met gemak & plezier een sessie kunt geven
We kijken een introductiefilmpje van Gary Douglas en dr. Dain Heer, de grondleggers van Access Consciousness
Na afloop krijg je een certificaat

De investering in jezelf is €300,- wanneer je de cursus voor de eerste keer volgt. Kom je herhalen dan betaal je €150,- . Kinderen van 15 jaar en jonger die met een betalende ouder meekomen, zijn gratis. Kinderen van 16 en 17 jaar betalen €150,-. Deze bedragen zijn inclusief BTW en vastgesteld door Access Consciousness®.

De Acces Bars® Class wordt gegeven in mijn praktijk in Kerkrade, Zuid Limburg.
GEPLANDE DATA

8 AUGUSTUS 2020 VAN 9.30 UUR TOT 17.30 UUR


Aanmelden kan per mail info@elohim-energetischepraktijk.nl

Na het volgend van deze 1-daagse Access Bars Class kun je direct aan de slag met het geven van Bars sessies thuis of in je praktijk. Ook kun je Bars oefenen en uitwisselen, tijdens zogenaamde Swap sessies en bestaat er de mogelijkheid om zelf een Bars Facilitator te worden.

Meer info kun je nalezen op www.accesconsciousness.com