Elohim
Energetische Praktijk

 "Samen op weg naar innerlijke balans"

Access Bars

De Access Bars® zijn 32 energetische punten in en om het hoofd. In deze punten liggen alle overtuigingen, emoties, (voor)oordelen, inprentingen en overwegingen, die je ooit gemaakt hebt, opgeslagen.

Simpelweg door deze 32 punten middels lichte aanraking te stimuleren, geef je je lichaam de mogelijkheid om alles wat je belemmert los te laten. Je creëert dan ruimte voor wat jij echt graag zou willen, vanuit jouw eigen verlangen.

Access Bars® is een effectieve techniek voor stressvermindering, angst, depressie, slaapbevordering, gewicht, fysieke klachten, onrust en concentratieproblemen en zoveel meer. Access Bars® kan zowel bij volwassenen alsook kinderen worden ingezet.

Middels de Access Bars® ontlaad je jezelf op een zachte manier van spanning en stress. Oude patronen en gedachten worden losgelaten, waardoor jij vrijer in het leven komt te staan. Je zult meer vanuit je gevoel gaan waarnemen in plaats van te bedenken. Voor veel mensen is de eerste keer dat ze hun Bars na laten lopen, ook de eerste keer dat ze zichzelf werkelijk toestaan om te ontvangen, zonder verplichtingen of overwegingen. Na de behandeling  is er vaak het gevoel een heerlijke ontspannende massage ontvangen te hebben.

Bij volwassenen zal een behandeling ca 75 minuten duren en bij kinderen ca 30 minuten.

Interesse of vragen neem contact op.

Image