Elohim
Energetische Praktijk

 "Samen op weg naar innerlijke balans"

Dolfijn Reiki

Dolfijn Reiki is een energie die door Mark Scott ontwikkeld is door zijn werk met dolfijnen. Deze bijzondere krachten van de dolfijnen en hun band met de mensen zijn al sinds eeuwen bekend. Dolfijnen zijn intelligente wezens en ze zijn hier om ons te ondersteunen en over ons te waken. Ze hebben het vermogen om ons de bron te laten ervaren.

Dolfijn Trilogie Reiki
Dolfijn Trilogie Reiki is een uitbreiding van de Dolfijn Reiki en is ontwikkeld door Shanti Johnson. De Dolfijn Trilogie Reiki bestaat uit Dolphin Healing Reiki, Orca Empowerment Reiki en Dolphin Chrystal Reiki. Een energie die uitstekend te gebruiken is als er sprake is van emotionele blokkades, zoals een traumatische ervaring, angst, verdriet en depressie.

Door te werken met de energie van de dolfijnen en orka´s komen je speelse en liefdevolle kanten naar boven. Je vermindert problemen en stress, je voelt je meer verbonden met je eigen Bron en Moeder Aarde. De liefde en speelsheid van de dolfijnen en orka’s helpen ons op een troostende en zachte manier. In combinatie met kristallen ontstaat juist een hele krachtige healing.

Inwijdingen op afstand
Je kunt er voor kiezen ingewijd te worden in Dolfijn Reiki, of Dolfijn Trilogie Reiki en Walking the Rainbow. Je kunt de dolfijnen en orka´s dan op elk moment ter ondersteuning aanroepen.

De inwijding in Dolfijn reiki wordt op afstand gegeven. Per email krijg je een handboek toegestuurd met uitleg over meditatie, voorbereiding en de inwijding. Wanneer je een inwijding wilt ontvangen kun je mailen via het contactformulier.

Van belang is dat je wel al een inwijding in Reiki of Shambhala hebt ontvangen.

Na de inwijding kun je de Dolfijn Reiki ook doorgeven aan anderen. In het handboek staat beschreven hoe je dit doet.

Kosten dolfijn reiki

Voor deze inwijding vraag ik € 25. Van dit bedrag wordt € 11 gedoneerd aan Stichting SAM, dit is een stichting die kinderen met het syndroom van Down, met autistische stoornissen en kinderen met aanverwante syndromen, de kans biedt om zich, door middel van een interactief programma met dolfijnen; emotioneel, cognitief, sociaal en fysiek verder te ontwikkelen.

Image
Image
Image